Bezoekadres
Verbreepark 15
2731 BR Benthuizen
T +31 (0)79-3607340
elspec@jobarco.com

 
  • Simple Item 3
  • Simple Item 2
  • Simple Item 1
  • 1
  • 2
  • 3

Een goed product is één. Maar u als opdrachtgever goed adviseren is het begin van een geslaagd project. Met onze passie voor techniek staat de kwaliteit van de advisering voorop.

Medewerkers zijn één voor één technisch geschoold en goed op de hoogte van de actuele stand van de elektrotechniek. Niet alleen de technisch adviseurs die bij u aan tafel zitten, maar ook onze medewerkers van de binnendienst. Met die brede achtergrond zijn we ook in staat u andere verantwoordelijkheden uit handen te nemen. Denk bijvoorbeeld aan het leveren van technische ondersteuning op locatie. Of assistentie bij de planning, de certificering, de training en de inschakeling van monteurs, engineers en adviseurs.

De verleiding komt wel eens om de hoek kijken om maar te kiezen voor de meest innovatieve systemen. Maar u wilt geen “Systeem van de Toekomst” realiseren, u wilt technische oplossingen die doen wat zij moeten doen. Elspec legt daarom het accent op technologie met toegevoegde waarde. Op systemen die excelleren in bedrijfszekerheid en levensduur.

Met Elspec heeft u de zekerheid dat uw technische infrastructuur is berekend op uw eisen en wensen. Nu en in de toekomst!

De wereld van Elspec veranderd immers elke dag, onze passie voor techniek is een constante. De techniek voor die toekomst moet nog worden ontwikkeld, de route is al bepaald: richting een duurzame inzet van elektrotechniek. De uitdagingen waar de wereld voor staat, zijn ook de uitdagingen van Elspec. Hoe kunnen we het verbruik van energie verder beperken? Welke innovaties liggen nog in het verschiet om de CO²-uitstoot verder te reduceren? Elspec gaat die verantwoordelijkheid niet uit de weg. En nog meer dan vandaag zal communicatie grip krijgen op onze wereld. Ook in die ontwikkeling kunt u blijven rekenen op Elspec als aanbieder van elektrotechnische concepten. Zodat u kunt blijven doen wat inmiddels de normaalste zaak van de wereld is: vertrouwen op techniek en technologie.

We vertrouwen steeds meer op techniek en technologie. Thuis, op het werk, als we aan het winkelen, aan het sporten of aan het recreëren zijn. Techniek die nodig is voor verlichting, verwarming, beveiliging, communicatie. Met die afhankelijkheid groeit het belang van betrouwbare technische oplossingen. Elspec is er klaar voor. Elspec is er altijd al klaar voor gewéést. Als specialist in elektrotechniek combineren we kennis, ervaring en technologie, met een helderrode draad: het belang van zekerheid en veiligheid is groter dan ooit.