Bezoekadres
Verbreepark 15
2731 BR Benthuizen
T +31 (0)297-330300
welkom@elspec.nl 

  • Simple Item 3
  • Simple Item 2
  • Simple Item 1
  • 1
  • 2
  • 3

Energie besparen door alleen te verlichten waar en wanneer het nodig is. Gewenste lichtniveaus automatisch aan laten passen aan veranderende omstandigheden. Maar toch de regie in eigen hand hebben is nu mogelijk gemaakt met het door Elspec ontwikkelde ALiS v1.2 gecertificeerde Eurel Light Management.ELM systeem

Slim energiemanagement

U behoud de regie over waar, wanneer en onder welke voorwaarden de verlichting uit kan, gedimd wordt of direct op volle sterkte gaat branden. Dit kan handmatig, via vaste dimscenario’s of dynamisch door het monitoren van verkeersintensiteit, aanwezigheidsdetectie, maar ook door gebruik te maken van online data zoals weersinformatie en de Nationale Databank Wegverkeersgegevens.

Realiseert u de toegezegde besparing en levensduur op uw lampen?

Met ELM wordt het nu mogelijk gemaakt om met lampen leveranciers prestatieafspraken te maken. Doordat elke OLC het aantal branduren en het daadwerkelijke energieverbruik registreert en inzichtelijk maakt.

Rapportage monitoring SER akkoord

De ELM portal helpt u bij het invullen van de vragenlijst monitoring OVL/VRI. U kunt gemakkelijk rapportages maken van onder andere het aantal lichtbronnen, dimmers, vernieuwde armaturen, lampspecificaties en energiebesparing van uw OVL.

Beheer en onderhoud

Schouwen behoord tot het verleden doordat ELM continu uw OVL bewaakt. Storingen kunnen direct via SMS of email worden doorgegeven met de exacte locatie. Automatische registratie van branduren en lamptemperaturen maken het mogelijk om eenvoudig preventief onderhoud in te plannen.

Vraag de adviseurs van Elspec om samen te kijken wat ELM voor u kan betekenen!