Bezoekadres
Verbreepark 15
2731 BR Benthuizen
T +31 (0)79-3607340
elspec@jobarco.com

 
  • Simple Item 3
  • Simple Item 2
  • Simple Item 1
  • 1
  • 2
  • 3

People:

Elspec vindt het belangrijk om de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van haar medewerkenden tijdens de uitvoering van de werkzaamheden te waarborgen. Dit wordt mede gesteund door ons kwaliteitssysteem ISO 9001. Goede arbeidsomstandigheden bevorderen de optimale inzet van mensen en middelen. Zij zijn de basis voor positieve resultaten, acceptatie van Elspec en haar medewerkende door markt partijen en maatschappelijke belanghebbenden, en zij zijn bepalend voor de continuïteit van Elspec.

Planet:

Aandacht voor het milieu, duurzaamheid. Elspec is ISO 14001 gecertificeerd en werkt, zowel voor zichzelf als de klant, continue en op systematische wijze aan verbeteringen op het gebied van het verminderen van de belasting voor het milieu. Dit door een bewuste keuze te maken in haar leveranciers en de producten.
Tevens brengen wij jaarlijks onze CO2 footprint in kaart en wordt dit gecompenseerd. Met deze compensatie levert Elspec een bijdrage aan wereldwijde klimaatprojecten.

Profit:

Is niet alleen winst, ook de continuiteit van Elspec. Elspec is een betrouwbaar bedrijf met al meer dan 50 jaar ervaring als elektrotechnische groothandel. Winst is niet alleen geld, het is ook meedenken met de klant, innovatie, kwaliteit en reputatie.

Positionering:

Omgeving, het milieu en de maatschappij beschermen tegen negatieve invloeden van de werkzaamheden. Door continue te verbeteren op het gebied van kwaliteit, milieu, veiligheid, gezondheid, het voorkomen van milieuvervuiling en een klantgerichte houding zorgt Elspec met haar medewerkenden ervoor dat de belofte die we onze klanten doen, wordt waargemaakt. Om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij sponsort Elspec o.a. Plan NL en Artis. Ook aan individuele sponsoring van goede doelen via acties zoals Alpe d’ Huez , Lunga Foundation levert Elspec graag haar bijdrage.