Bezoekadres
Bedrijvenweg 14
1424 PX DE KWAKEL
Tel.nr.: 0297-330300
welkom@elspec.nl

Postadres
Postbus 1144
1430 BC AALSMEER
K.v.K. Amsterdam 33248850
BTW nr, NL 006.729.873 B01

  • Simple Item 3
  • Simple Item 2
  • Simple Item 1
  • 1
  • 2
  • 3

straatverlichtingStraatverlichting is een middel om het openbare verkeer veiliger te maken. Verkeersdeelnemers kunnen daardoor op grote afstand verkeerssituaties beoordelen en daar tijdig op reageren. Een ander voordeel van straatverlichting is het bevorderen van de sociale veiligheid. Met een goede verlichting worden misdaad, onacceptabel gedrag en andere acties die het daglicht niet kunnen verdragen tegengegaan. straatverlichting

Straatverlichting is daarmee een onmisbaar fenomeen geworden in de moderne samenleving. Iets dat je als vanzelfsprekend accepteert maar direct zult missen als het uitvalt.Straatverlichting is daarmee een onmisbaar fenomeen geworden in de moderne samenleving. Iets dat je als vanzelfsprekend accepteert maar direct zult missen als het uitvalt.

Straatverlichting en kosten

De keerzijde van straatverlichting is dat het energie verbruikt. Veel energie. Dat gaat gepaard met een enorme energierekening. Ook aan de aanleg en het onderhoud van straatverlichting zijn hoge kosten verbonden. Geen wonder dat er veel aandacht is ontstaan voor slimme besparingsmogelijkheden zoals Elspec die levert.

Lichtmanagement systemen

Lichtmanagement systemen kunnen u veel besparen op energiekosten. Ze geven u volledige controle over straatverlichting. U hebt daarvoor geen nieuwe lichtmasten nodig. U kunt elk lichtpunt op afstand afstellen, gevaarlijke verkeerspunten beter verlichten en andere minder. Door deze beheermogelijkheden hebt u de investering al gauw terugverdiend en kunt U gemakkelijker voldoen aan de doelstellingen van de Taskforce Verlichting.