Bezoekadres
Verbreepark 15
2731 BR Benthuizen
T +31 (0)79-3607340
elspec@jobarco.com

 
  • Simple Item 3
  • Simple Item 2
  • Simple Item 1
  • 1
  • 2
  • 3

moffen en eindsluitingen

Moffen en eindsluitingen van Elspec voor schakelinstallaties

Als specialist in de energietechniek heeft Elspec een compleet pakket moffen en eindsluitingen. De spanningsrange waarvoor producten beschikbaar zijn, loopt van 10 kV t/m 42 kV. Zowel voor enkel aderige kabel als voor drie aderige kabel biedt Elspec een oplossing. Ook voor situaties waarbij de transformator buiten opgesteld is zijn er eindsluitingen leverbaar.

Moffen en eindsluitingen voor compacte schakelinstallaties

Niet altijd kunt u gebruik maken van standaard moffen en eindsluitingen. Doordat de schakelinstallaties steeds compacter worden, is het soms niet mogelijk om met standaard eindsluitingen te werken. Voor deze situatie biedt Elspec een lijn haakse stekers. Afhankelijk van het type installatie kunt u de keuze maken voor een A conus, geschikt tot 250A, een conus van het type B inzetbaar tot 400A, een C1 ( 630A ) of een C2 ( 1250A ) conus. Om de aarding van de kabel op een juiste wijze af te werken kan de eindsluiting geleverd worden in combinatie met een aardingskit voor het bandscherm, de loodmantel of de draadbewapening.

Naast moffen en eindsluitingen ook krimpmaterialen

Naast de moffen en eindsluitingen levert Elspec ook een uitgebreid pakket aan laagspanningskrimpmaterialen. In ons assortiment hebben wij onder andere dunwandige krimpkous om aders te coderen, open krimpmoffen met rits om de kabelmantel te herstellen, dikwandige krimpkous, warmte krimpende einddoppen en broekstukken om een laagspanningskabel waterdicht af te werken. Voor al uw moffen en eindsluitingen bent u bij Elspec aan het juiste adres. Maar ook voor straatverlichting, draad en kabel of kabelbescherming kunt u bij ons terecht.