Bezoekadres
Verbreepark 15
2731 BR Benthuizen
T +31 (0)79-3607340
elspec@jobarco.com

 
  • Simple Item 3
  • Simple Item 2
  • Simple Item 1
  • 1
  • 2
  • 3

lantaarnpalen

Gemeente lantaarnpalen van Elspec om milieu en kosten te sparen

Lantaarnpalen zijn onmisbaar in de openbare ruimte. Ze zorgen voor verlichting waar dat nodig of wenselijk is. Dat verhoogt de verkeersveiligheid en de sociale veiligheid enorm. Lantaarnpalen zorgen echter ook voor verlichting op tijdstippen dat dit best wat minder kan. Wanneer u de mogelijkheid zou hebben om bijvoorbeeld de lichtintensiteit van lantaarnpalen op bepaalde tijden te dimmen, zou u veel energie en geld kunnen besparen. Hiervoor heeft Elspec een ingenieuze oplossing.

Lantaarnpalen en lichtmanagement

Met onze lichtmanagement systemen kunt u de werking van al uw lantaarnpalen precies bepalen. Dimmen op momenten dat het gemakkelijk kan, extra verlichting wanneer het nodig is. De inschakeltijd en uitschakeltijd zijn bovendien nauwkeurig in te stellen. Hierdoor bespaart u op energie en dus ook op financieel gebied zonder dat de veiligheid gevaar loopt. En nee, u hoeft geen lantaarnpalen te vervangen om ons systeem te kunnen gebruiken.

Taskforce Verlichting

De rijksoverheid roept u ook op om energieverbruik te beperken. Om het milieu te beschermen en om de uitgaven in de hand te houden. U kunt dus beide doen door ons systeem te gebruiken voor de lantaarnpalen in uw gemeente of provincie. Dit is een enorme hulp voor het halen van de doelstellingen van de Taskforce Verlichting.

Wilt u ook besparen op energie en kosten? Of wilt u meer weten over de lichtmanagement systemen, straatverlichtinglichtmasten of kantelkasten ? Neem dan contact op met Elspec. de betrouwbare partner in oplossingen voor lichtmanagement.