Bezoekadres
Bedrijvenweg 14
1424 PX DE KWAKEL
Tel.nr.: 0297-330300
welkom@elspec.nl

Postadres
Postbus 1144
1430 BC AALSMEER
K.v.K. Amsterdam 33248850
BTW nr, NL 006.729.873 B01

  • Simple Item 3
  • Simple Item 2
  • Simple Item 1
  • 1
  • 2
  • 3

lantaarnpalenLantaarnpalen zijn een groot goed. Ze zorgen voor verlichting waar dat nodig of wenselijk is. Dat verhoogt de sociale- en verkeersveiligheid enorm. Lantaarnpalen zorgen echter ook voor verlichting op tijdstippen dat dit best wat minder kan. Wanneer u de mogelijkheid zou hebben om bijvoorbeeld de lichtintensiteit van lantaarnpalen op bepaalde tijden te dimmen, zou u veel energie en geld kunnen besparen. Hiervoor heeft Elspec een ingenieuze oplossing.

Lantaarnpalen en lichtmanagement

Met onze lichtmanagement systemen kunt u de werking van al uw lantaarnpalen precies bepalen. Dimmen op momenten dat het gemakkelijk kan, extra verlichting wanneer het nodig is en nauwkeurig de inschakel- en uitschakeltijd instellen. lantaarnpalen

Hierdoor bespaart u op energie en dus ook op financieel gebied zonder dat de veiligheid gevaar loopt. En nee, u hoeft geen lantaarnpalen te vervangen om ons systeem te kunnen gebruiken.

Taskforce Verlichting

De overheid roept ook u op om energieverbruik te beperken. Om het milieu te beschermen en om de uitgaven in de hand te houden. U kunt dus beide doen door ons systeem te gebruiken voor de lantaarnpalen in uw gemeente of provincie. Dit is een enorme hulp voor het halen van de doelstellingen van de Taskforce verlichting.

Wilt u ook besparen op energie? Neem dan contact op met de betrouwbare partner in oplossingen voor lichtmanagement.