Bezoekadres
Bedrijvenweg 14
1424 PX DE KWAKEL
Tel.nr.: 0297-330300
welkom@elspec.nl

Postadres
Postbus 1144
1430 BC AALSMEER
K.v.K. Amsterdam 33248850
BTW nr, NL 006.729.873 B01

  • Simple Item 3
  • Simple Item 2
  • Simple Item 1
  • 1
  • 2
  • 3

kabelbeschermingHoewel isolatiemateriaal ook een beperkte vorm van mechanische bescherming biedt is specifieke kabelbescherming soms noodzakelijk. Vooral wanneer er sprake is van bewegende delen met bekabeling is bescherming met bijvoorbeeld een kabelrups sterk aan te bevelen. Hierdoor worden schadelijke invloeden zoals breuk en slijtage voorkomen.

Bij Kabelbescherming kunt u ook denken aan gevlochten kabelkousen. Deze kunnen worden geleverd in allerlei materiaalsoorten en bieden eveneens een goede kabelbescherming. Door hun flexibiliteit zijn ze zeer geschikt voor bewegende kabels.

Kabelbescherming door kabelrupsen

De kabelrups is een even eenvoudige als slimme oplossing voor het beschermen van kabels. Kabelrupsen kunnen zowel in kunststof als in metaal worden uitgevoerd. kabelbescherming

Er wordt dankbaar gebruik gemaakt van deze fraaie vorm van kabelbescherming in de machinebouw, automotive industrie en de offshore.

Elspec levert niet alleen kabelbeschermingssystemen, maar verzorgt desgewenst ook de engineering, begeleiding of zelfs de complete montage en alles wat daarbij komt kijken.

Andere vormen van bescherming

Hoewel er allerlei maten en vormen kabelrupsen bestaan, zijn ze niet geschikt voor elke toepassing. Binnen ons aanbod van kabelbescherming vindt u daarom ook andere kabelbescherming waaronder gevlochten kabelkous, glasvezelkous en kabelmantel met een snelsluiting.
Wij bieden een kabelbescherming oplossing in alle situaties.