Bezoekadres
Verbreepark 15
2731 BR Benthuizen
T +31 (0)79-3607340
elspec@jobarco.com

 
  • Simple Item 3
  • Simple Item 2
  • Simple Item 1
  • 1
  • 2
  • 3

draad en kabel

Draad en kabel van Elspec, bestand tegen chemische stoffen

Werken met draad en kabel vereist het nodige vakmanschap en kennis van onder andere de verschillende typen kabels, kleurcodes en isolatiematerialen. Wij hebben alle relevante informatie voor u verzameld in de handige pdf-brochure Draad en Kabel, die u eenvoudig kunt downloaden. Vanzelfsprekend kunt de brochure uitprinten, zodat u Draad en Kabel altijd bij de hand heeft. Gemakkelijk doorzoekbaar op codes en zoekwoorden, dus heel handig voor u als draad en kabel specialist.

Keuze van draad en kabel

Uw keuze voor een bepaald type draad of kabel is onder meer afhankelijk van de toepassing. De werkspanning, omgevingstemperatuur en de normen waaraan de draad of kabel moet voldoen. Zo is er bedradingsmateriaal dat heel goed bestand is tegen chemische stoffen of een omgeving waardoor het in aanraking zal komen met olie en vet. Petrochemische industrie, IDC techniek of meet- en regelsystemen, ze stellen elk hun eigen eisen aan draad en kabel specificaties.

Oplossingen voor elektrotechnisch vraagstukken

Zoekt u kabels voor signaaloverdracht en voeding? Bekabeling voor besturing, datacommunicatie of telematica? Betreffende draad en kabel bieden wij u een enorm assortiment. Bovendien geven wij u graag een uitstekende service.

Vanwege de enorme diversiteit in kabels loont het de moeite om bekabeling met de beste prijs kwaliteitverhouding uit te kiezen. Voor advies over draad en kabel kunt u altijd bij ons terecht. Ook voor kantelkasten, moffen en eindsluitingen of kabelbescherming kunt u bellen naar Elspec - 0297-330300.