Bezoekadres
Verbreepark 15
2731 BR Benthuizen
T +31 (0)79-3607340
elspec@jobarco.com

 
  • Simple Item 3
  • Simple Item 2
  • Simple Item 1
  • 1
  • 2
  • 3

Datacommunicatie aansluitmaterialen single of multimode glasvezel assemblies afgewerkt

De behoefte aan transport en opslag van data krijgt een steeds grotere rol in ons leven. In een samenleving van big data zijn datacommunicatie aansluitmaterialen onmisbaar. We kunnen niet meer zonder de registratie en opslag van al die data, veel van de technologie in de consumentenmarkt en in de industrie is volledig afhankelijk van deze datastromen. Bankgegevens, consumenteninformatie, bonuskaarten, smart metering, de digitale communicatie die nodig is om onze maatschappij draaiende te houden is eindeloos. De juiste datacommunicatie aansluitmaterialen zorgen ervoor dat al die data moeiteloos en zonder onderbrekingen of storingen zijn weg vindt.

Hogere eisen aan datacommunicatie aansluitmaterialen

Voor het aansturen van technologie in de consumentenmarkt en de industrie markt is steeds meer communicatie nodig. Snelheden nemen toe, storingen van buitenaf moeten uitgesloten worden en het montage gemak moet zo optimaal mogelijk zijn. De eisen die gesteld worden aan datacommunicatie aansluitmaterialen worden steeds hoger naarmate de volumes aan data groeien.

Datacommunicatie aansluitmaterialen en Elspec

Elspec beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van datacommunicatie aansluitmaterialen. Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor in koper uitgevoerde patchkabels, verkrijgbaar in diverse kleuren en lengten, of single dan wel multimode glasvezel assemblies afgewerkt met de diverse connectie mogelijkheden. Ook voor het toebehoren, zoals klittenband en voor een correcte bundeling en coderingen bent u bij Elspec aan het juiste adres.

Naast bovengenoemde datacommunicatie aansluitmaterialen heeft Elspec de mogelijkheid om maatwerk te bieden in de door u gewenste uitvoering. Het portfolio aan datacommunicatie aansluitmaterialen wordt geleverd aan een brede groep van klanten, zoals telecomproviders, datacenters, ziekenhuizen, gemeenten en data-installateurs.

Vraag ook naar onze aftak- en verbindingsmateriaal of spanningstesters en aardingsgarnituren.