Bezoekadres
Verbreepark 15
2731 BR Benthuizen
T +31 (0)79-3607340
elspec@jobarco.com

 
  • Simple Item 3
  • Simple Item 2
  • Simple Item 1
  • 1
  • 2
  • 3

Nederlands Elektriciteitsnetwerk met Aftak- en verbindingsmateriaal van Elspec

In Nederland liggen vele kilometers kabel in de grond. Kabels in diverse spanningsklassen en diameters. Door het gebruik van aftak- en verbindingsmateriaal vormen deze kabels ons elektriciteitsnetwerk. Met het uitgebreide connectivity pakket van Elspec heeft u altijd de juiste aftak- en verbindingsmaterialen om de verbindingen en overgangen te maken tussen al die kabels. Met aftakmateriaal realiseert u eenvoudig een afsplitsing van het netwerk en met het verbindingsmateriaal verbindt u delen van het elektriciteitsnetwerk.

Aftak- verbindingsmateriaal voor de beste verbindingen

Voor het maken van verbinding tussen papierloodkabel, GPLK, en kunststof kabel levert Elspec connectoren met een scheidingsschot. Onder ons assortiment van aftak- en verbindingsmateriaal vindt u ook een volledig pakket van schroefkabelschoenen en verbinders met afbreekbout. Persgereedschap en momentsleutels zijn niet eens meer nodig om een verbinding te maken. Hierdoor behoort de kalibratie van matrijzen en momentsleutels ook tot het verleden. Voor het werken in de laagspanning op niet afgeschakelde kabels zijn kabelklemringen en geïsoleerde schroefverbinders de oplossing. Voor het maken van aarde nul verbindingen biedt Elspec via leverancier Arcus een aangepaste pakket aftak- en verbindingsmateriaal dat de beste oplossing is voor deze situatie. Het aftak- en verbindingsmateriaal van Elspec is voor u de schakel voor het maken van de juiste verbindingen in uw netwerk.

Wilt u meer weten over aftakmateriaal, verbindingsmateriaal, kantelkasten, kabelbescherming of algemeen over draad en kabel? Elspec is de betrouwbare en vakkundige partner die met u meedenkt en u voorziet van de beste oplossing.