Bezoekadres
Verbreepark 15
2731 BR Benthuizen
T +31 (0)79-3607340
elspec@jobarco.com

 
  • Simple Item 3
  • Simple Item 2
  • Simple Item 1
  • 1
  • 2
  • 3

 

Wij nemen als Elspec/Jobarco deel aan de vakbeurs Openbare Ruimte op woensdag 22 en donderdag 23 september 2021 in de jaarbeurs Utrecht.

Als leverancier en adviseur van duurzame en innovatieve infrastructurele oplossingen in de openbare ruimte is het vanzelfsprekend dat deze beurs de perfecte ontmoetingsplek is voor alle bezoekers en onze relaties.
 
Op onze stand (standnr. 3.5.32) laten wij je kennismaken met de gerenommeerde systemen van onze leveranciers als Lacroix/Sogexi, Paradox, CU Phosco en Langmatz. Maak kennis met onze nieuwe smart lighting platformen met sensor systemen voor fietspaden, stadscentra, bedrijventerreinen en rondwegen. Laat je inspireren door onze bijzondere innovaties die wij samen met Paradox, onze toonaangevende fabrikant van toekomst vaste Smart City oplossingen, zijn aangaan. 
 
Ook tonen wij onze nieuwe oplossingen voor het veilig oversteken voor slechtziende,  presenteren wij de nieuwste aansluittechnieken voor lichtmasten, laten wij je kennis maken met de kastbewaking OVL Tegis, waarmee je kunt schakelen, bewaken en montioren (portal) en komt ons brede gamma van speciaal kabels ook uitgebreid aan bod.

 
Kortom, laat je bij ons op de stand inspireren door kwaliteit en technieken van de toekomst die een volledige digitale Smart City mogelijk maken.
 
Wij heten je van harte welkom op onze stand tijdens de vakbeurs Openbare Ruimte 2021.

Standnummer : 3.5.32
Locatie:
Jaarbeurs Utrecht -  Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht
Aanmelden: Meld u hier aan voor een bezoek aan onze stand: AANMELDEN
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.