Bezoekadres
Verbreepark 15
2731 BR Benthuizen
T +31 (0)79-3607340
elspec@jobarco.com

 
  • Simple Item 3
  • Simple Item 2
  • Simple Item 1
  • 1
  • 2
  • 3

CCG is opgericht in 2019 en is sindsdien een vooruitstrevende en internationale speler in de markt voor speciaal kabels en connectiviteitsoplossingen. CCG is ontstaan als gevolg van de samenvoeging van verschillende succesvolle bedrijven in de kabel- en connectiviteitsbranche. De onderneming produceert, distribueert en assembleert speciaal kabels en kabelharnassen en accessoires. 

Binnen CCG zijn er drie divisies:
1. Productie: de productie van een breed assortiment speciaal kabels vanuit Italië voor klanten door heel Europa.
2. Distributie: kennisbedrijf met toegevoegde waarde in kabels en toebehoren voor groothandel en OEM klanten
    door heel Europa met vestigingen in Duitsland, Nederland, Italië, Polen en Frankrijk.
3. Assemblage: klantspecifieke assemblage van connectiviteitsoplossingen voor OEM klanten door heel Europa
    met vestigingen in Nederland, Polen en Duitsland.

www.cableconnectivitygroup.com 

Jobarco, Elspec en Pantaflex zijn onderdeel van CCG

Sinds juli 2019 zijn wij, Jobarco, Elspec (sinds mei 2019 gefuseerd met Jobarco) & Pantaflex, als Nederlandse distributiepartners onderdeel van CCG. Vanuit één locatie in Benthuizen hebben wij als distributieonderneming een sterk en compleet productaanbod voor alle behoeftes van de klanten in diverse markten op het gebied van kabel en connectiviteit oplossingen.

Ambitie In de aankomende jaren zijn onze ambities gericht op het groeien van ons portfolio in meerdere segmenten bij bestaande en nieuwe klanten. Dankzij de vele jaren aan ervaring en kennis die binnen het Nederlandse team aanwezig is, alsook door aanvullende productlijnen vanuit de internationale groep, staat de organisatie aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk om nog beter en nog meer klanten te kunnen bedienen.

Activiteiten in Europa

De activiteiten van CCG zijn gevestigd in Nederland (Jobarco, Elspec, Pantaflex, MFI en Capable), Duitsland (TKD Kabel en Schrade Kabeltechnik), Italië (TKD Italia en KCI), Polen (TKD Polska en Schrade Kabeltechnik) en Frankrijk (HPM).

De bedrijven opereren individueel als leidende spelers in hun respectievelijke markten. Met sterke marktposities en brands hebben de bedrijven een goede basis van waaruit ze een ambitieus groeipad willen inzetten. Door veel aandacht aan de behoeftes van hun klanten te besteden, bouwen de bedrijven aan een waardevolle, lange termijn partnership met hun klanten.

De totale groep heeft ongeveer 600 mensen in dienst in meerdere Europese landen en een omzet van ongeveer EUR 180M.